Download Lagu Nella Kharisma Tak Duduhi Dalane MP3

Hallu Music Channel 10 February 2020

Statistics

04:19 minute
132 views
6 likes

Description

Download Nella Kharisma Tak Duduhi Dalane yang berdurasi 04:19 menit dengan High Quality Audio MP3, di-upload oleh Hallu Music Channel pada tanggal 10 February 2020. Dapatkan lagu secara gratis, mudah, dan cepat hanya di PlanetLagu!

Judul: Nella Kharisma Tak Duduhi Dalane
User: Hallu Music Channel
Nama file audio: nella-kharisma-tak-duduhi-dalane-lirik.mp3
Dipublikasikan tanggal: 10 February 2020
Size: 3.58 MB
Duration: 04:19
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Saluran audio: Stereo, 128kbps - 320kbps
Laju sampel: 44,1 kHz

LIRIK Kesel atiku ngerasake awakmu
Kabeh seng tak kareb saiki wis ilang
Eling omonganmu mung awakku sing mbok sayang
Nanging tresnamu mung manis neng lambe

Mbok kiro ku ra ngerti kowe karo de'e kebangeten
Koyok aku ra ngerti opo wae sing mbok delikke

Ngomong wae opo sing mbok karebke
Opo wae yen iso ngawe dadi seneng atimu seneng
Jujur wae opo sing mbok karebke
Ra sah mandek tresno wae tak duduoi dalanne

Saiki wis ra kudu ngenteni awakmu tresnamu
Tak angeb wis ra ono kabeh janji manismu

ARTIS NELLA KHARISMA
VIDIO ASLI youtube kEPai0HWQG8

TakduduidalannelaguterbaruNellakharisma

Follow istagram HMC music instagram hallumusicchanel

Jgn lupa Like,share,comen,Subscribe๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line